Vinyl/PVC/SPC vloeren

Geschikt voor elke ruimte

HDM heeft een uitgebreide collectie vloeren op basis van PVC en SPC vinyl. Kenmerk van deze vloeren is dat ze volledig waterdicht zijn, geluiddempend, hygiënisch én eenvoudig in het onderhoud.

Voor vloer én wand!


De watervaste vloeren hebben een basis van PVC of SPC vinyl. Ze zijn uitgerust met een klikverbinding waardoor ze gemakkelijk te leggen zijn, vaak zonder dat egalisatie of het plaatsen van een ondervloer nodig is. Met een sterke toplaag in prachtige hout- en steendecors is er voor iedere ruimte een sfeervolle vloer te vinden. Deze vloeren zijn ook geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming.

Nieuw in het assortiment zijn SPC tegels en PVC platen die zowel op de vloer als tegen de wand geplaatst kunnen worden. Door de geringe dikte van deze platen en tegels zijn ze ideaal bij renovaties, waar ze in veel gevallen over de bestaande vloer of wand heen geplaatst kunnen worden. Maar ze zijn uiteraard ook heel geschikt voor nieuwbouw. Door de installatie met de klikverbinding zijn ze op de vloer eenvoudig zwevend te leggen of te verlijmen aan de ondergrond.

Nieuw! Aqua Click Tiles

Renoveren was nog nooit zo makkelijk! Door de geringe dikte zijn Aqua Click Tiles ideaal bij renovaties, waar ze in vaak over een bestaande vloer of wand geplaatst kunnen worden. De verzegelde high-tech vinyl toplaag is elastisch en robuust, een uitstekende bescherming tegen slijtage, krassen en vlekken.


Bekijk Aqua Click Tiles

Wat is SPC

SPC staat voor Stone Polymer Composite. Het is een rigide, massieve plaat, die stootvast, stabiel en sterk is. Voor de verwerking betekent het dat egalisatie van de ondergrond vaak niet nodig is, ze kunnen direct op een tegelwand of ander vlak oppervlak aangebracht worden. Het materiaal kan met een stanleymes op maat worden gesneden. Omdat de tegels volledig watervast zijn, kunnen ze overal in huis toegepast worden en zijn ze ideaal voor de badkamer en keuken.

Aqua Click Tiles

Door de klikverbinding zijn Aqua Click Tiles op de vloer eenvoudig zwevend te leggen of te verlijmen aan de ondergrond. In de douche adviseren wij het gebruik van een douchebak. Aan de wand kunnen de tegels verlijmd worden op verschillende ondergronden, zelfs over bestaand tegelwerk. De tegels kunnen met een stanleymes op maat gesneden worden. En zo is de vloer of wand in een mum van tijd stof- en geluidsvrij geplaatst!

Bekijk Aqua Click Tiles

Vinyluxe (Ultra)

SPC vinylvloeren zijn ideaal voor alle ruimtes in huis. Ze zijn watervast en, dankzij de massieve SPC kern, heel sterk. De verzegelde hightech toplaag geeft bescherming tegen slijtage, krassen en vlekken. De fijne bedrukking van de decoratielaag zorgt voor prachtige natuurgetrouwe decors.


Bekijk Vinyluxe vloeren

Vinyluxe

Vinyluxe planken zijn er in warme houtdecors met een natuurlijke uitstraling. Met het kliksysteem wordt deze vloer gemakkelijk gelegd, met of zonder ondervloer.

Vinyluxe Ultra - plank

De Vinyluxe Ultra serie heeft een IXPE onderlaag, een geïntegreerde ondervloer. De panelen worden direct op een bestaande vloer geplaatst zonder ondervloer.

Vinyluxe Ultra - tegel

De Vinyluxe Ultra serie heeft een IXPE onderlaag, een geïntegreerde ondervloer. De grote vierkante tegels worden direct op een bestaande vloer geplaatst zonder ondervloer.

Aqua Step XL

Aqua-Step XL is een 100% massief PVC paneel dat ontworpen is als bekleding voor wanden en vloeren. De panelen bestaan uit een kern van massief PVC en een laminaat toplaag. Dankzij de grote afmetingen (260 x 29,5 cm) en klikverbinding kunnen oppervlakken snel afgewerkt worden.


Bekijk Aqua Step XL

Ideaal voor badkamer en andere vochtige ruimtes

Aqua-Step XL is volledig watervast en daarom ideaal voor het bouwen of renoveren van inloopdouches, badkamers, keukens of kelders. De panelen hebben een vlakke verbinding waardoor de wand of vloer uit één vlak lijkt te zijn. De klikverbinding zorgt ervoor dat er geen vocht door de naden kan komen.

 


De panelen kunnen rechtstreeks op een vlakke muur of op een raamwerk gemonteerd worden met lijm of nieten. Op de vloer wordt Aqua-Step XL volvlaks verlijmd op de ondergrond. Door de PVC kern reduceert Aqua-Step XL contact- en loopgeluid, bovendien voelen de panelen warm en comfortabel aan.

Aqua Step

Aqua-Step is een watervaste PVC laminaatvloer, ideaal voor vochtige ruimtes zoals de badkamer of keuken. Aqua-Step heeft een basis van PCV waarop een laminaat oppervlak is aangebracht. Dankzij de Unilin Clickverbinding wordt Aqua-Step snel en eenvoudig gelegd.


See Aqua Step

Aqua Step in diverse uitvoeringen

Door de PVC basis heeft Aqua-Step goede geluiddempende eigenschappen en voelt de vloer warm en comfortabel aan. De vloer wordt zwevend gelegd, door de zachte rubberen dichting van de verbinding blijven de naden vochtdicht.

 

Aqua-Step is beschikbaar in prachtige hout- en natuursteendecors in diverse uitvoeringen: Vlak, met V-groef (4V), of als laminaattegel. Voor een mooie afwerking zijn er plinten en kwartrondjes in gelijke decors beschikbaar.

Aqua Step Original & Wood 4V

Deze Aqua Step vloeren hebben een holle PVC structuur met vlakke verbinding (Original) of een V-groef aan 4 zijden (Wood 4V). Ze zijn beschikbaar in vele prachtige houtdecors.

Aqua Step Tiles mini

Aqua-Step Tiles Mini is een reeks PVC tegels met holle structuur die ideaal zijn voor vochtige ruimtes. Ze zijn gemakkelijk te leggen met een Unilin Click verbinding.

Aqua Step Tiles solid

Aqua-Step Tiles Solid zijn massieve PVC tegels. Het oppervlak is geborsteld voor een realistische "stone"-look. Ze zijn gemakkelijk te leggen met een Unilin Click verbinding.

Laden
Laden