Vinyluxe

Watervast en makkelijk te leggen

Vinyluxe vloeren hebben een basis van SPC vinyl. Kenmerk van deze vloeren is dat ze volledig waterdicht zijn, geluiddempend, hygiënisch én eenvoudig in het onderhoud.

Vinyluxe (Ultra)

SPC vinylvloeren zijn ideaal voor alle ruimtes in huis. Ze zijn watervast en, dankzij de massieve SPC kern, heel sterk. De verzegelde hightech toplaag geeft bescherming tegen slijtage, krassen en vlekken. De fijne bedrukking van de decoratielaag zorgt voor prachtige natuurgetrouwe decors.

Bekijk Vinyluxe

Vinyluxe

Vinyluxe planken zijn er in warme houtdecors met een natuurlijke uitstraling. Met het kliksysteem wordt deze vloer gemakkelijk gelegd, met of zonder ondervloer.

Vinyluxe Ultra - plank

De Vinyluxe Ultra serie heeft een IXPE onderlaag, een geïntegreerde ondervloer. De panelen worden direct op een bestaande vloer geplaatst zonder ondervloer.

Vinyluxe Ultra - tegel

De Vinyluxe Ultra serie heeft een IXPE onderlaag, een geïntegreerde ondervloer. De grote vierkante tegels worden direct op een bestaande vloer geplaatst zonder ondervloer.

Wat is SPC

SPC staat voor Stone Polymer Composite. Het is een rigide, massieve plaat, die stootvast, stabiel en sterk is. Voor de verwerking betekent het dat egalisatie van de ondergrond vaak niet nodig is, ze kunnen direct op een tegelwand of ander vlak oppervlak aangebracht worden. Het materiaal kan met een stanleymes op maat worden gesneden. Een SPC plaat werkt minder waardoor grotere oppervlakken zonder dilatatievoeg gelegd kunnen worden (maximaal 400m2). Omdat de tegels volledig watervast zijn, kunnen ze overal in huis toegepast worden en zijn ze ideaal voor de badkamer en keuken.

Aanvullende informatie


Brochure

Vinyluxe


DOP

Vinyluxe

Laden
Laden