Heeft u vragen?  Bel ons +32 11 61 01 30

Handelsmerken

Cinewall®

HDM ontwikkelde de perfecte oplossing voor alle flatscreens én de bijbehorende apparatuur: Cinewall®. Cinewall® is een voorzetwand, inclusief tv-steun, waarmee u kabels volledig wegwerkt. De wand is eenvoudig te monteren en past, door de ruime keuze aan decors, in ieder interieur. Cinewall® is eenvoudig in hoogte en breedte aan te passen. Voor de dvd-speler etc. is een bijpassend kastje of plank beschikbaar. Lees verder..

Fit-Fix®

Het Fit-fix®-montagesysteem heeft een gepatenteerde sluitstrip die het paneel op zijn plaats houdt tijdens de montage. Daardoor kan één persoon de wand of het plafond plaatsen zonder hulpmiddelen. Na het in elkaar klikken van de panelen zijn beide handen vrij voor het bevestigen van de clips. HDM wand- en plafondpanelen uitgevoerd met het Fit-fix® montagesysteem worden 50% sneller geplaatst. De sluitstrip dicht ook de voeg in lengte af en houdt daarmee vocht tegen. Lees verder..

S-Profiel®

Het Security Direct Lock-profiel, kortweg S-profiel, is een vinding van HDM. Met innovatieve micro-freestechnieken frezen we ‘om de hoek’ om zo een weerhaak te vormen. Het S-profiel is vormsluitend en wordt zowel aan de bovenzijde als de onderzijde van de tand vergrendeld. De vloerpanelen blijven zo optimaal bij elkaar. Doordat de verbinding vrij is van spanning kan de laminaatvloer makkelijk en zonder gereedschap worden gelegd. Lees verder..

Laminopax®

Met een Laminopax® honingraatstructuur aan de onderzijde krijgen laminaatpanelen een geïntegreerde laag die tot 10 db van het geluid dempt. Het waarneembare contactgeluid vermindert zo tot 50%. Een aanzienlijke verbetering van het loop- en wooncomfort. WerkingHet contactgeluid wordt aan de binnenkant van de honingraat opgenomen en reflecteert naar een tegenoverliggende wand totdat het volledig geabsorbeerd is. Door dit proces zakt ook de frequentie van het geluid. Tijdens het productieproces worden wel 4600 raten per m2 op de achterkant van het paneel aangebracht. Lees verder..

Elesgo® laminaat


Elesgo® is een wereldwijd gepatenteerd systeem voor de productie van hoogwaardige laminaten. De oppervlaktetechnologie wijkt van alle overige systemen in de markt. Tijdens het high-tech fabricageproces hardt het laminaatmateriaal van binnenuit, net als in een magnetron. De vloer krijgt zo een extreem duurzaam oppervlak. Kleine veranderingen in het proces en de receptuur zorgen voor een toplaag met passende eigenschappen voor een groot aantal toepassingen.

Eigenschappen Elesgo®
Elesgo® laminaten hebben een 100% gesloten oppervlak. Daardoor is de toplaag volledig watervast en bijzonder onderhoudsvriendelijk. Het materiaal is bovendien flexibel tot radius 1, zeer krasbestendig, antistatisch en buitengewoon slijtvast. Daardoor is het geschikt voor vele toepassingen. De decors zijn leverbaar in allerlei afwerkingen: van supermat tot hoogglans, met of zonder structuur. Het Elesgo® oppervlak wordt volgens een gecontroleerd en milieuvriendelijk proces tot stand gebracht, zonder uitstoot van schadelijke stoffen.

Laden
Laden