Verwerk LED in uw wand of plafond

HDM introduceert profielen waarmee LED verlichting tussen of rondom panelen geplaatst kan worden. Voor gebruik bij wand- en plafondpanelen is er een tand- en groefbasisprofiel. Dit basisprofiel wordt vastgeschroefd en de zelfklevende LED-strip, in wit, warm wit of RGB, wordt hierin geplakt. Daarna wordt het afdekprofiel voor de Avanti- of Master rangepanelen geplaatst. De lengte van zowel de profielen als de LED strips is 3 meter.
Voor gebruik bij rechte panelen (maximaal 8mm dik) zoals bijvoorbeeld Luxury Wall is er een speciaal basisprofiel. Het wordt vastgeschroefd en de platen worden in het profiel geschoven. Vervolgens wordt de zelfklevende LED-strip, in wit, warm wit of RGB, hierin geplakt. Voor het afdekken van het profiel is een vlak of hoek afdekprofiel, afhankelijk van de toepassing, beschikbaar. De lengte van zowel de profielen als de LED strips is 3 meter.

LED-stip en accessoires

HDM heeft LED-strips beschikbaar in drie uitvoeringen. RGB, warm white en white. Bij alle LED-strips wordt een adaptor meegeleverd. De RGB uitvoering heeft tevens een afstandsbediening.

Afdeklijst

Voor het afdekken van het profiel is een vlak of hoek afdekprofiel, afhankelijk van de toepassing, beschikbaar. De lengte van zowel de profielen als de LED strips is 3 meter.

Basisprofiel

Er bestaat een basisprofiel die te plaatsen is tussen de MasterRange en de Avanti panelen. Dit profiel klikt u eenvoudig tussen- of aan de uiteinden van het paneel, omdat het beschikt over dezelfde klikverbinding als de panelen. 

LED Accessoires

Voor de LED-strips zijn verschillende accessoires beschikbaar. Zo zijn alle ledstrips eenvoudig dimbaar te maken met de LED dimmer en zijn draden te verlengen met het LED verlengsnoer.

Downloads

Download folder

8 product(en) gevonden
Bekijk:
Sorteren op:
 • LED tand- en groef basisprofiel, wit, 3m
  Art nr. 150089
  (3000x44,6x7,5) WIT
  € 14,85
           
 • € 77,50
           
 • € 77,50
           
 • € 103,35
           
 • € 9,95
           
 • € 25,75
           
 • LED afdekprofiel vlak, opaal 3m
  Art nr. 150096
  (3000x33x5) OPAAL
  € 9,05
           
 • LED afdekprofiel hoek, opaal 3m
  Art nr. 150097
  (3000x33x14) OPAAL
  € 10,20
           
  Laden
  Laden