Aqua Step

PVC vloeren

Aqua Step omvat een collectie vloeren met een holle of een massieve PVC kern. De massieve platen van de Aqua Step XL serie kunnen zowel op de vloer als de wand toegepast worden.

Aqua Step XL

Aqua-Step XL is een 100% massief PVC paneel dat ontworpen is als bekleding voor wanden en vloeren. De panelen bestaan uit een kern van massief PVC en een laminaat toplaag. Dankzij de grote afmetingen (260 x 29,5 cm) en klikverbinding kunnen oppervlakken snel afgewerkt worden.

Bekijk Aqua Step XL

Ideaal voor badkamer en andere vochtige ruimtes

Aqua-Step XL is volledig watervast en daarom ideaal voor het bouwen of renoveren van inloopdouches, badkamers, keukens of kelders. De panelen hebben een vlakke verbinding waardoor de wand of vloer uit één vlak lijkt te zijn. De klikverbinding zorgt ervoor dat er geen vocht door de naden kan komen.

 


De panelen kunnen rechtstreeks op een vlakke muur of op een raamwerk gemonteerd worden met lijm of nieten. Op de vloer wordt Aqua-Step XL volvlaks verlijmd op de ondergrond. Door de PVC kern reduceert Aqua-Step XL contact- en loopgeluid, bovendien voelen de panelen warm en comfortabel aan.

Aqua Step

Aqua-Step is een watervaste PVC laminaatvloer, ideaal voor vochtige ruimtes zoals de badkamer of keuken. Aqua-Step heeft een basis van PCV waarop een laminaat oppervlak is aangebracht. Dankzij de Unilin Clickverbinding wordt Aqua-Step snel en eenvoudig gelegd.


Bekijk Aqua Step

Aqua Step in diverse uitvoeringen

Door de PVC basis heeft Aqua-Step goede geluiddempende eigenschappen en voelt de vloer warm en comfortabel aan. De vloer wordt zwevend gelegd, door de zachte rubberen dichting van de verbinding blijven de naden vochtdicht.

 

Aqua-Step is beschikbaar in prachtige hout- en natuursteendecors in diverse uitvoeringen: Vlak, met V-groef (4V), of als laminaattegel. Voor een mooie afwerking zijn er plinten en kwartrondjes in gelijke decors beschikbaar.

Aqua Step Original & Wood 4V

Deze Aqua Step vloeren hebben een holle PVC structuur met vlakke verbinding (Original) of een V-groef aan 4 zijden (Wood 4V). Ze zijn beschikbaar in vele prachtige houtdecors.

Aqua Step Tiles mini

Aqua-Step Tiles Mini is een reeks PVC tegels met holle structuur die ideaal zijn voor vochtige ruimtes. Ze zijn gemakkelijk te leggen met een Unilin Click verbinding.

Aqua Step Tiles solid

Aqua-Step Tiles Solid zijn massieve PVC tegels. Het oppervlak is geborsteld voor een realistische "stone"-look. Ze zijn gemakkelijk te leggen met een Unilin Click verbinding.

Aanvullende informatie


Laden
Laden