Accessoires

Voor outdoor producten

Montage gevelbekleding

Bij de montage van volschuim PVC gevelbekleding wordt het eerste paneel bevestigd met een aluminium startprofiel. De uiteinden en hoeken worden afgewerkt met eind- en hoekprofielen in bijpassende kleuren. De 3 meter lange panelen kunnen verlengd worden met een bijpassend stootvoegverbindings– (dubbelrabat) of dilatatieprofiel (potdeksel).

 

Bij de montage van de Outdoor gevelpanelen is het noodzakelijk beluchting en ontluchting te creëren door een verticaal of horizontaal regelwerk. De luchtspouw die zo ontstaat, zorgt voor een constante luchtstroom achter de constructie. Het afwerken van de panelen aan de onder- en bovenzijde gebeurt met een ventilatiehoekprofiel en lekdorpelprofiel. Bij een horizontaal regelwerk dient een ventilatielat gebruikt te worden.

Montage van het boeideel

Het boeideel wordt eenvoudig gemonteerd met speciale schroeven met een kunststof kop. Voor het afwerken van de hoeken en het verlengen van het paneel zijn bijpassende profielen beschikbaar.

Bekijk accessoires

Montage carport panelen

Voor de montage van Carport panelen is er een bijpassend start/eindprofiel en een koppelprofiel om de 3 meter lange panelen te verlengen.

Bekijk accessories

Laden
Laden